nytt soverom til Dennis

Vi har laget til soverome til Dennis vart utrolig fornøyd med arbeid vi har gjort:). fikk mye hjelp men klarte det meste selv, Dennis elsker filmen biler eller han liker utrolig godt den røde bilen som lager lyder hele tiden han fikk en slik i julegave Dere ser den på bilde som jeg la ut i dag der dennis var oppi sengen sin rett bak ser dere den røde bilen fra filmen biler. Det vart ikke kino i går men har tenkt på å se den filmen en gang. Det var hjemme dag i dag vi har kost oss masse med og leke borte titt titt, Til middag spiste vi steke pølsebite og jeg kutta opp rå potet og stekte dem sammen og det likte dennis utrolig godt fikk ikke tatt bilde av middagen i dag, Men i morgen kommer det en del bilder:). Men her er bilde av rommet til Dennis.


å så har vi kjøpt en plakat av filmen Biler til han den kjøpte vi på Librisbokhandelen.

Så kjøpte vi Bokstaver i namne Dennis og limte på Døra til Dennis. vart fornøyd med bokstavene på døra noen tror sikkert at ien på døra er en t men det er ikke det, det er faktisk en t. Bokstavene kjøpte vi på briolekebutikken.

 

Hvordan har dere laget til soveromet til deres onge? Tar gjerne imot tips=)

Annicaogdennis.blogg.noIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits