Dagen i Dag

Dagen i dag startet helt utrolig bra når jeg våknet kl 9 i dag så var det nydelig vær ute og jeg og dennis vi spiste frokost jeg tok ikke bilder av frokosten men tok et nydelig bilde av dennis som akkurat hadde våkna:)

er utrolig stolt over min kjære prins, Han har lært seg og si pappa og mamma på tyrkisk, jeg og min mann vil at dennis skal ha begge språk tyrkisk og norsk. Siden mange i familien til dennis det vil si på pappan sin side er tyrkiske. Men siden det var så fint vær ute i dag så tok vi på oss ute klær og sko og for ut og trillet tur. her er et bilde av dennis og meg:).

dennis er klar for en trille tur.Ørsta med sol og Blåhimmel

Vi trillet en langs med Hamna i ørsta, Det er så kos at det endelig er fint vær ute og vi kan ta på oss litt mer tynne klær og kose oss ute. Vi var på besøk med besteforeldrene til dennis og jeg har kjøpt en ny leke til dennis som han komer til og bruke mye i sommer på stranda eller hjemme her er et bilde av dennis og den nye leken:).

vi spiste middag der og jeg måtte sta og handle inn litt mat og viktige ting til leiligheten. Når jeg kom tilbake for jeg og dennis ned igjen til oss og dennis fikk kveldsmat og smake litt på smoothien som jeg laga og dennis likte det utrolig godt.. jeg må si at den var helt utrolig nydelig. her er pakken som jeg kjøpte anbefaler den sterkt:).


 

Det smakte utrolig godt.

 

Hvordan har deres dag vært?.

Annicaogdennis.blogg.no


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits