BÅT-TUR:)

 

Hei det er nå veldi lenge siden jeg har blogget, men har hatt mye og gjort i det siste. i dag er jeg barnevakt kan dere si for en nydelig hund som heter lea:), hun og dennis har kost seg kjempe masse med hverandre, dennis er utrolig flink med dyr må jeg si:).. vi trilla oss en lang tur og så for vi på besøk til mormor og besten til dennis og der spiste vi middag og lekte og koste oss kjempe mye. Men nå på mandag skal jeg og dennis og metin mannen min på båt-tur sammen´s med mamma og stefaren min det blir koselig for dennis og metin:), i de siste dagene har det ikke vært noe særlig til vær ute akkurat men litt varmt og kanskje solen titter av og til frem mellom skyene.  det bilde som dere ser her nå det er av båten til stefaren den heter morild og det er ca 9senge plasser ombord i den båten utrulig fin synest jeg.. så lurte jeg på hva dere synest jeg skal blogge mere om? har dere noen tips til hva jeg kan blogge om?..

 

Hva har dere gjort i sommerferien? eller hvor skal dere på ferie?

 

annicaogdennis.blogg.no

2 kommentarer

Kristin

14.07.2012 kl.21:09

Hei!

Kjempe fin blogg, stå på videre ♥

Digger designet ditt.

- Hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake. :-)

annicaogdennis

14.07.2012 kl.21:11

Kristin: tusen takk for det:).. hehe ja designet mitt er noen jeg kjenner som har laget til meg. håper du leser flere innlegg her på min blogg:).. du må ha en kjempe kveld videre:)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits