Dagen i dag:).

 

Har ikke noen nye bilder på datan min men skal laste inn noen nye senere i kveld om dagen i dag og kanskje noen fine bilder av dennis og hunden lea som jeg passer for en venninde av meg:).

været i ørsta i dag er opp og ned egentlig, litt sol og litt skyer noen få blå flekker på himmelen. Lea er hunden til en venninde av meg, hun er verdens snilleste hund:) dennis og lea er som den filmen som heter to gode venner, hun er veldig flink med dennis leker med han og passer på dennis uansett hvor han går hen:). 

Søte lille lea<3.  nå ligger hun og slapper av og sikkert lader opp til og leke mye mer når dennis våkner igjen.  sitter og titter ut vindue og ser faktisk solen gjennom skyene jippi kanskje litt sol nå da i dag:). håper på det for det er mer kjekt og trille tur eller gå lange turer viss det er fint vær ute. Så nå skal jeg bare slappe litt av og vente til dennis våkner så er det og spise litt mat og ut å trille en tur. Nå komer noen bilder av dennis:)

dennis har fått en ny gul traktor, dennis elsker for tiden traktorer og lastebiler og ikke minst hjul han er helt oppi dette nå:).. men han klarer ikke og si traktor sikkelig men sier ditor. Jeg er så utrolig stolt over han, nærmer seg  2år nå tiden går så utrolig fort. 


 

Klar for en liten trille tur:), dette bilde vart tatt i juni en gang. vi har vært heldig med været noen dager i juni ikke så veldig mye i juli. Sitter å gler meg utrolig mye til mandag det blir koselig og reise sammen med familien min, vi skal fiske og bade og kose oss kjempe masse. 

Dere må ha en kjempe fin dag videre alle sammen og at dere må kose dere mye:)<3.

 

 

Hvordan startet dagen deres? og hva skal dere gjøre i dag?. 

Annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits