BÅT-TUREN:)

vi har komet hjem fra båturen vår:), vi kom hjem for tre dager siden og vi har kost oss kjempe masse på turen. vi reise klokken 13 på dagen og dennis stor koste seg ombor i båten med tom og jerry kjeksa sine og en splitter ny rednings vest:). jeg har tatt mange fine bilder av turen, den første plassen vi var på er en øy som heter finnøya den øya likte jeg veldi godt må jeg si ingen bakker eller fjell og dem har et badeland som heter håp i havet et veldig morsomt namn på et bade land må jeg si hehe. Dennis sovnet veldig fort den første natta ombord i båten sliten etter en lang dag med lek og mye morro hehe, på redningsvesten hadde han en fløyte som han likte veldig godt og blåse i og vise meg hvor flink han var.  dennis fikk sitte på take sammen med metin og se utover havet:). metin tok mange fine bilder dessverre fikk ikke jeg overført dem for dem var virkelig fine, det regnet litt den dagen og vi hadde noen fine dager også:) med sol og litt varme vart faktisk litt solbrent. jeg var og fisket og jeg fikk en liten torsk. dem hadde en leke plass der for barn jeg må si den var kjempe fin og dennis likte seg veldi godt på den plassen vi var der ca i 2timer og lekte oss før vi trillet tilbake til båten og spiste middag:).  vi grillet og koste oss hele tiden selv om det var regn og det blåste litt på denne turen og det var noen bølger også men vi klarte oss:). dennis var kjempe flink på hele turen veldig stolt over han må jeg si.  jeg har tatt noen bilder som jeg skal legge ut nå så skal dere få se litt bilder:)..

 

denne båten heter den sorte dame og dennis likte den utrolig godt, den dagen vi var på den leke plassen så koste vi oss kjempe masse og det var varmt og godt i været men det blåste litt også.


her var alt som barn kunne drømt om hehe sklie,sandkasse og fotballbane, grillplass så familien kan grille og kose seg mens barnakoser seg og leker sammen, de benkene var også ny lakert, bak den sklia ser dere et lite hus som man kan sitte inni og spise og kose seg:)..


en plass og sitte og snakke og rett at med bordene der er det en liten sandkasse med mange kule biler som barna kan leke seg med og dennis koste seg utrolig masse der, mens jeg tok mange bilder av han:). så hadde dem en karusell som går rundt og rundt og den tok jeg og dennis han flirte så utrolig mye jeg trodde jeg skulle stryke med hehe.. morsomt og ta karusell med mamman sin:).


dennis likte så utrolig godt den leke traktoren der men det gikk ikke ann og sitte på den for den var vekke det sete som man sitter på, men dennis fant ut en anna måte og ta den me seg rundt på. han vart veldi fasinert av denne traktoren der. 

denne trakoren likte han meget godt ville ikke gi slipp på den. hehe morsomt.

 


her fant dennis sandkassen med store biler og spader og alt som han likte, på den plassen satt han og lekte seg en lang stund, jeg satt meg sammen og lekte med han og det var meget morsomt for han:). 

 


koser seg her ja:), dere ser den store bilen på bilde? ja den tok dennis med seg overalt på denne lekeplassen han likte den utrolig godt. viss dere er på finnøya noen gang så anbefaler jeg denne lekeplassen her:)..


dette var været nesten hele tiden mens vi var på båt-tur men må si at det var varmt den dagen jeg og dennis var på lekeplassen men var en meget bra nordavind som man kaller det men vi koste oss fordi om vi:).

 

dette er det siste bilde:) håpet dere likte innlegge:)..


  

 

hva har dere gjort i det siste? og har det vært fint vær der dere bor?

 

annicaogdennis.blogg.no

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits