Dagen i dag var utrolig morsom:)

Dagen i dag startet ca kl 10 og da var det opp og ordne seg og se litt barne tv og kose seg med en nydelig frokost og lekt mye ute sammen med min kjære mann og min nydelige prins:).  vi har vært sammen med en venninde av meg fram til der hun kommer i fra det er en nydelig dal som heter åmdalen det er en plass i ørsta der jeg bor.  og der fikk dennis springet mye og lekt med både hund og katt og spist is har han gjort å:).  han fikk til og med sitte på hesten til venninda mi mens hun holdt ham og det likta han utrolig godt:), mange smilefjes men det har vært så kjekt i dag og et nydelig vær nesten 22grader ute og sol og blåhimmel, hun venninden min skal gifte seg neste år på denne tiden og det blir kjempe koselig og være med og feire denne dagen sammen med hun og mannen hennes og familien og venner av oss begge. gler meg veldig til dette:). ellers har vi vært oppe med min kjære mor og hennes mann og kost oss kjempe masse der også, middagen vart på resturant i dag en som heter bulduks en tyrkisk resturant nydelig mat der og jeg bestiller kun tyrkisk mat når jeg er der og spiser:). dennis sovnet med en gang han traff puta si i senga sliten etter en lang dag med lek og morro.. han fikk kveldsmat med verdens snilleste liksom tante hehe silje merete en venninde av meg som jeg har vært sammens med i dag fram og sett på hester og kost oss:). skal legge ut bilder av brudeparet som skal gifte seg neste år:) og et av dennis som ikke har blitt tatt i dag men for noen dager siden, håper dere har kost dere kjempe masse i dag og at det har vært fint vær og varmt der dere bor. i morgen skal vi ut og trille og kanskje fiske litt og steke fisk til middag nam nam nam:)

 

så skal jeg også skrive en tale til dette brudeparet og jeg skal synge i kirka, hun ville jeg skulle synge celine dion my heart will go on. dette gler jeg meg til:).. kjempe fint bilde av dem.

 

 

Hva har dere gjort i dag? har det vært fint vær hos dere?, har dere noen tips på en kjempe fin tale til et bryllup?

annicaogdennis.blogg.no

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits