SOL:). dagen i dag.

vi våknet klokken 09:30 og sto opp og jeg laget frokost til dennis spiste alt opp:). Nå sitter han og ser i historie boken sin som han fikk med meg og metin min kjæreste mann.. Så etter Dennis har sovet en time eller to skal vi ut og trille litt siden det er så fint vær ute i dag her i ørsta. Er sikkelig mørbanket jeg var og hjalp en venninde med hestene hun har og det var kjempe kjekt og hjelpe henne men fy flate så sår man blir i hele kroppen da. I forge innlegg glemte jeg og legge ut bilde av dennis men skal gjøre det i dette innlegge her:). Så sitter jeg og tenker på hva jeg skal lage til middag i dag hmm tenke tenke. Så denne dagen her skal vi kose oss ute og nyte solen så lenge vi har den her:). For to dager siden hvar jeg og min kjære på kino sammen med et vennepar av oss å vi såg  den nyeste batman filmen og den var sinnsykt bra gler meg til den som komer etter denne komer ut:). skal legge ut bilde av den filmen så får dere se:).

 

Her koser dennis seg med gule-traktoren sin, mens han leker ser han litt på barnetv:)

Det er så kjekt og vise mamma hvor flink jeg er til og kome oppi sofaen helt selv:). flinke gutten min han har blitt så stor, Tiden flyr forbi føles som det var i går når jeg fikk han på armene mine for første gang det var den beste dagen i mitt liv:).

 

 SLIK ER VÆRET HER I DAG I ØRSTA:


nydelig:) vet ikke hvor varmt det er i dag men jeg og dennis skal værtfall kose oss masse ute senere:). jeg komer til og ta noen bilder og legge dem ut på bloggen i kveld og hva dennis hadde på seg skal dere også få vite...

 

Hva skal dere gjøre i dag? og hvordan er været hos dere?, hva er ynglings barne-tv til deres barn?

 

annicaogdennis.blogg.no

 

 

2 kommentarer

melise

27.07.2012 kl.11:10

God morgen <3

Tittet litt rundt på blogg.no hvor inlegget ditt kom oppp,du har en helt super blogg! Første gangen jeg er innom den men likte den likevel kjempe godt :o)

Ønsker deg en super helg! Klem fra Marthe

annicaogdennis

27.07.2012 kl.11:58

tusen takk for det melise:). ja jeg har ikke holdt på med blogging så lenge kanskje i 3-4 måner ca. ja det er bare og titte i vei:). viss du syns det er noe jeg skal blogge mer om eller noe bare skriv en kommentar til meg om hva du savner hehe..

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits