Dennis sover søtt:)

Dennis sover nå en liten lur og jeg slapper av med og blogge litt:). Dagen i dag blir at vi triller oss en tur og koser oss i parken at med et kjøpesenter som er her og etter det så skal jeg se om jeg finner noe inne sko til dennis i barnehagen.. Tiden har gått så utrolig fort at det er helt utrolig, dennis er snart to år og det føles som det var i går jeg kom hjem fra sykehuset med han. Det er noe som dennis elsker og det er traktor han er helt oppi dem helt fantastisk, vi har kjøpt han jonny deer traktor leke trakor til og ha inne han elsker den:).. jeg har ikke blogget på en stund men nå er jeg tilbake og skal ta noen bilder og bloggen om dagen i dag senere i kveld:). her komer noen bilder av dennis fra han var ny født til nå:)..


 fotografen er en kompis av meg utrolig flink og ta bilder:) jeg har blogget om bildene han har tatt og flere skal jeg blogge om også:).. dette er tatt i en barnehage vi lekte i sammen`s med kompisen min og dama has og sønnen deres, og en venninde av  meg og dattra hennes vi koste oss kjempe masse den dagen:)..

her var han ny født:). min lille prins dennis<3, mamma og pappa er sååå utrolig stolt over deg:)..

vi skulle ta takkekort bilder og han er jo sikkelig fotogen må jeg si:). 3måner på det bilde:)..

har et program der jeg kan lage slik sammenhengende bilder og det er utrulig stilig må jeg si:)..   elsker min lille familie:)<3.

 

hva skal dere gjøre i dag? og hva skal dere ha til middag noen tips?. tips til hva jeg kan blogge mere om?

 

annicaogdennis.blogg.no

2 kommentarer

Merethe

10.08.2012 kl.14:35

For en liten storsjarmør! :-)

annicaogdennis

10.08.2012 kl.14:46

Merethe: tusen takk for det:). ja jeg er utrolig stolt over han:)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits