Dagen i dag med min lille familie:).

Hei alle sammen jeg har ikke blogget på noen dager nå og det er fordi jeg har drevet med og handlet inn til barnehagestart og jeg har kost meg masse ute sammen med min nydelige sønn og min lille familie:). Håper dere alle sammen har det bra og at dere også har kost dere i sommeren.  Jeg har ikke tatt så veldig mange bilder av dagen i dag men har noen få som jeg skal legge ut.. Jeg har kjøpt en do-ring til dennis så nå har vi begynnt med do trening og det går kjempe flott han har gjort fra seg for andre gang nå og tisset to ganger til sammen vi begynnte i går med og trene på dette, han har gjort det før i doen så han viste hva han skulle:) jeg er såååå utrolig stolt over store gutten min dennis. Han smilte til meg når han hadde gjort fra seg i toalettet og sa til meg ta da:), jeg laget middag til han i dag og på menyen så var det fiskekaker og koktepoteter og gulrot til å:) det likte han veldig godt spiste nesten opp alt sammen:) det var ca 3-4 biter igjen med middagen. Men det sure er at været ikke var noe særlig bra i dag men vi har kost oss kjempe masse uansett om det har regnet litt i dag. Håper på litt bedre vær en i dag. Nå komer det noen nye bilder og gamle bilder.

Dette bilde vart tatt den 02.08.2012. og denne dagen hadde dennis fått lekebiler med meg og dem var han veldig stolte over lekte med dem hele dagen og til og med ville han ta en bil med seg oppi senga og sove sammen`s med den, hehe morsom dennis er da:).

en som liker og se tv. er ikke ofte vi gjør det her i huse for det meste så leker vi og tegner og er ute og leker og triller turer:).. men han elsker barne-tv:) og det ser han før han legger seg:)..

elsker tegne programme som går på nrk-super:).. 

 

Hvordan har dere`s dag vært? og hvilke barne-tv progam liker dere`s barn?. er det noe mer dere vil jeg skal blogge om?.  Hvordan har været vært hos dere i dag?

 

 

annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits