graviditeten (dennis):)

Jeg trodde aldri dagen skulle kome men den gjor det jeg vart gravid og jeg har ikke skrevet om den historien for jeg ha måttet skrevet den ned i boken til min kjære sønn dennis:).  jeg følte meg veldig kvalm og slapp men tenkte bare at tante rød skulle kome på besøk men den gjor aldri det den månen og jeg reiste for å kjøpe en test og tok den og den viste positiv og jeg vart sååååå ubeskrivelig gla og jeg ringte min kjære mann metin og han ble utrolig gla og brølte i telefonen jaaaaaaaaaaa jeg skal bli pappa:)<3. jeg har et bilde av der jeg er gravid og det skal jeg legge ut. men skal først fortelle en morsom historie om hesten til bestevennen min silje:). den hesten heter june og hun lever ikke lengre men det som er såå morsomt er at når hun var gravid og jeg var gravid så ville hun ha mye kos med meg og når jeg og silje var på besøk så ropte jeg på henne og hun kom med en gang og koste mye med meg:) som hun ville si går det bra med deg vorende mamma:) hehe.. hun var utrolig snill hest, jeg som egentlig var redd hester vart kurert når jeg satt meg oppå heste ryggen mens jeg faktisk var gravid noe man skal være veldig forsiktig med men jeg gjor det og var veldlig redd men hun respekterte meg og gikk veldig rolig og fint, viss man viser hesten at man er redd så blir hesten redd men det ble ikke june hun var bare snill og god mot alle.. Så vart hun syk og måtte avlives og det var helt forferdelig for både eiger og meg og andre som hadde med den hesten å gjøre. Mange sier at jamen det er jo bare et dyr, nei det er ikke det fordi man får faktisk følelser for dyrene sine og dem for oss og da blir det veldig vanskelig og gjøre noe slik så dem måtte gjøre med june. Men tilbake til graviditeten jeg brukte 32timer på fødselen til jeg måtte ta keisersnitt og det var veldig vondt etterpå, men samtidig var det den beste dagen i mitt liv jeg hadde blitt mamma for første gang og fikk holde han alene i mine armer og min kjære mann ved min side det var en fantastisk dag. min kjære pappa fikk ikke oppleve og bli morfar men han hadde blitt veldig stolt over dennis det vet jeg. det er viktig og ta vare på dem som betyr noe og ikke minst familie og venner rundt deg for dem er der i vanskelig tider. Her er noen bilder..


min bestevenninde og hestene hennes june som måtte bøte med live men hun fikk et nydelig føll som heter vassendjuli som skal ha føll hun å i neste år. 


dårlig kvalitet men husker ikke akkurat hvor mange måner jeg var her på dette bilde tror jeg var ca 5-6 måner..

 


ligger og koser på mamma`s brystkasse:). bilde er tatt på rommet jeg hadde når jeg var på sykehuset.. the best day ever in my life<3.

 

hvor lenge varte fødselen din? Hvordan var graviditeten? viss dere har dyr hvordan var dyra rundt deg når du var gravid?

 

annicaogdennis.blogg.no

2 kommentarer

MALLI - Martine Laiti

10.08.2012 kl.17:04

sv: tusen takk :-D

annicaogdennis

10.08.2012 kl.17:12

MALLI: :)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits