min kjære Dennis:)

Min kjære lille dennis ligger og sover søtt i sengen sin han var sååå utrolig sliten etter en laaaaaang dag med mye lek og morro:). vi lekt borte titt titt og gjemsel og mange flere leker som han likte:). Han har blitt så utrolig stor gutt nå, jeg skulle hente en ny bleie til han men da var dennis og henta en ny bleie selv og kom til meg med den og sa takki takk<3. Og etter at jeg hadde skifta på han ny bleie da skulle han leke mere med meg:) han er så utrolig god den gutten min<3. jeg er verdens heldigste som har en såå utrolig nydelig liten gutt som er sååå god og snill.. Som jeg har sakt tidligere i bloggen så skal han begynne i barnehage den 14 august og jeg har kjøpt inn mye til barnehage starten:) har ikke tatt bilder av alt men skal gjøre det så fort jeg har alt i boks:). Det er bare fire dager til både grur meg og gler meg til den dagen kommer men samtidig så tenker jeg at det blir utrolig kjekt for han og bli kjennt med andre barn i hans alder å da:). Å det er bare tre måner igjen til han blir 2år det er en STOR dag for meg og min kjære mann og min familie.. min mor å stefar er i tyrkia på ferie og jeg fikk vite i dag at min mor komer hjem på krykker for hun hadde klart og forstua foten noe kraftig ved bassenge så huff det er jo kjedelig når man er på ferie og noen dager igjen liksom så skjer det noe slikt jaja sier jeg bare bra det ikke var i starten det skjedde da:). Håper dere alle sammen har en kjempe fin kveld videre og koser dere i helgen:). Her komer noen nye-gamle bilder av dennis og meg å familien min:)


Dennis sover i lastebilen til bestefaren sin:) jeg satt i føresete å sov for han tok hele sengeplassen mens bestefaren tok overkøya og sov der. dette bilde ble tatt på kvam:). sliten liten gutt ja:) etter en laaaang lastebil tur.


morgen fuglen min:).. 

 


På dette bilde var dennis bare 8-9måner gammel:) tiden flyr forbi oss. Prinsen til mamma<3.


Pappa gutt:)<3 mine to kjære gutter<3.


MIN kjære familie<3. på namnefest til dattra til stesystra mi...

 

 

SYNST DERE TIDEN GÅR FORT? NÅR SKAL DERES BARN BEGYNNE I BARNEHAGE?

ANNICAOGDENNIS.BLOGG.NO

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits