Første dag i Barnehage:) og sol og varme:)..

I dag måtte vi våkne i 7 tiden fordi vi måtte ordne oss og spise frokost og bort til barnehagen til dennis og det klarte han strålende:) jeg og min kjære mann var der hele tiden i en time og så reiste vi på senteret.. Dennis fikk masse skryt og det var bare første dagen og jeg var kjempe gla for at det gikk bra:). Å i tilegg så vart det kjempe fint vær og strålende sol og varmt ute i dag å:). Dennis ville ikke hjem igjen fra barnehagen han ville være der lengre sammen med barna og leke med dem:). ellers i dag har vi vært på sentere for å kjøpe inn litt kle som dennis trenger:) og så reise vi hjem og spiste middag og koste oss og lekte masse og så kom tiden for legge tid og det var midt i blinken for dennis for han sovnet med en gang nesten:).. Jeg har ikke tatt noen bilder i dag men det komer noen i morgen men jeg legger ut noen gamle:), det første bilde er ikke den barnehagen dennis går i, det er krokedalen han går i:) veldig veldig bra barnehage med mange søte små og hygglige mennesker som jobber der:).  


min kjære sønn og en som jeg er så heldig og være gudmor til:).. ikke så bra kvalitet men det er fint nåkk:)


jeg vet jeg tar mange bilder fra samme vindu men det er fordi jeg er fasinert over fjellene i bakgrunnen og at det passer veldig synest jeg:).. men dette bilde å er gammelt da men det har vært mer blåhimmel i dag en på dette bilde og meget varmt:), og det er meldt det i morgen å:) kose dag etter barnehagen da:)..


som far som sønn:).. dennis viser pappan sin hvordan man kjører hehe:).. mine to prinser:)<3.

 

HVORDAN HVAR DET FOR DERE`S ONGE FØRSTE DAGEN I BARNEHAGE?. HVORDAN VAR VÆRET HOS DERE I DAG?. HVA SKAL DERE GJØRE I MORGEN?

JEG TRENGER FILMTIPS:)

 

annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits