De siste dagene som har vært:), mange bilder og innlegg denne gangen:)

Som sakt så er det utrolig lenge siden jeg har blogget og det har seg en grunn for men nå er jeg tilbake å håper dere vil fortsatt lese bloggen min:). Dennis stor koser seg i barnehagen som han går i og det er utrolig bra, for det er ikke mange barn som takler at moren eller faren leverer dem i barnehagen og så bare går dem men det gjør dennis uten å grine eller å bli sint, han vinker hade og gir meg en stoooor klem og sier hade mamma:)<3. Nå sitter jeg her å prøver og finne noen bilder som jeg vil dele med dere lesere:) noen er nye å noen er gamle:). jeg har også skrevet en søknad på en jobb som jeg har sååå utrolig lyst på så den skal leveres i morgen så dere alle sammen må krysse fingrene for meg og håpe på det beste:). fortiden liker jeg å høre på gruppen som heter scorpions med sangene wind og change og send me a angel dem to betyr veldig mye for meg for jeg og pappa brukte hele tiden på bilturene våre å høre på slik type musikk og det er noen gode minner jeg komer til å ta godt vare på:)..

Scorpions: Wind Of Change

 

Scorpions: Send Me An Angel

NYE/GAMLE BILDER:).


En nydelig søt liten piggsvin som jeg holdt når jeg og en venninde var ute å kjørte:), Den holdt seg helt rolig hele tiden når jeg holdt den men piggene stakk noe utrolig da men den ville bare forsvare seg:).. søt var den i værtfall<3.


Barnehagesekken til dennis som jeg kjøpte til han på Libris bokhandel å koster bare 169kr. Han elsker sekken utrolig mye. jeg er utrolig fornøyd med den i værtfall:)


Jeg måtte bare ta bilde av skyene, viss dere ser godt på bilde så kan dere faktisk se noe, fortell meg på kommentar var dere ser:)..


En liten tur på kafe og koser meg med frokost og snakke med en venninde av meg:). ikke bra kvalitet på bilde men det er mobil kamera. Jakken har vært pappa sin å den er så god å bruke helly hansen jakke å:).


Dennis etter en dag i barnehagen:) max avslappa da:) den stillinga i vogna hehe min gode nydelige sønn:). Han får bare skryt i barnehagen:)..


To gode venner:) besten og dennis som leker sammen en dag vi var der på besøk. 


Dennis sine joggesko som min kjære mor kjøpte til dennis husker ikke helt hvor hun kjøpte dem men tror det var på eurosko og at det er salg på dem nå mener jeg på så folkens slå til å kjøp til deres små:). jeg er veldig fornøyd med dem.


En merkelig dag på vei til barnehagen så var skyene helt nede i sentrum i der jeg bor så du kunne liksom ikke se fjellene noen plasser, virker som vi bodde i danmark hehe..


MIN KJÆRE PAPPA<3.


Dette bilde ble tatt når min stemor å min kjære pappa var på reise gjennom norge og dem koste seg utrolig mye den siste turen dem fikk sammen før pappa ble veldig syk, men han fortalte meg at det gjor godt de å kunne reise i steden for å sitte hjemme og tenke sa han til meg når han kom hjem fra reisen å det gjor godt for meg og vite at dem hadde kost seg og ikke tenkt på sykdommen til pappa. Jeg har å tenkt og skrive en bok om pappa men jeg vet ikke helt, hva synest dere?. Å da skal dette bilde være hoved bilde på boken og boken skal hete min kjære pappa tiden sammen. Jeg savner deg pappa hver dag hvært eneste minutt, men jeg har deg i mitt hjerte og jeg vil alltid huske minnene sammen med deg å alt du lærte meg gjennom årene. Å til alle dere lesere så ta godt vare på dem rundt dere for dere vet aldri når det måtte slutte ingen vet det og det er egentlig bare bra vi ikke vet. Motto min pappa sa hele tiden å det var, selv hvor mye motgang man møter i live skal man ikke grave seg ned.

 

 

HVORDAN HAR DERE`S DAG OG DAGER VÆRT? ER DET NOE DERE SAVNER HER PÅ BLOGGEN MIN?. TAR GJERNE I MOT TIPS:).. 

annicaogdennis.blogg.no.

 

2 kommentarer

Marthe Sofie

07.09.2012 kl.01:27

Åå so utrulig fint skreve av dej! Ej synst du so absolutt skal skrive bok om pappaen din! Det trur ej gjer veldig godt for dej å det trur ej ha gleda pappaen din veldig masse! Du e en bra person! Trur pappaen din ha vår stolt av dej! :)

annicaogdennis

07.09.2012 kl.19:26

Marthe Sofie: å så fint skreve av deg da:).. ja jeg skal tenke gjennom alle minnene vi hadde sammen og skrive dem ned.. ja jeg prøver og være en god venn og en kone og mamma og føler det går veldig bra:).. elsker min lille familie og min kjære pappa vil alltid være i hjerte mitt uansett hvor jeg går hen..

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits