ENGDOKKA<3

For noen måner siden fikk jeg telefon fra bestevenninda mi om jeg hadde lyst til å bli med fram og se på ny hesten dem hadde fått seg, eller dem hadden hesten framme med seg for å hjelpe han som eigde hesten:). Jeg sa sefølgelig ja om å bli med fram, og det første syne så møtte meg var et nydelig blikk mellom meg og henne:). Jeg forelska meg med en gang, veit det hørest veldig teit å domt ut men det driter jeg i rett og slett.. Engdokka for meg er mega snill og omtenksom og elsker kos og at du tar med henne på gå turer å slike ting og hun liker utrolig godt og springe i trav fordi hun er en trav hest og sprunget nesten 400.000 kr tilsammen på trav banen det er helt utrolig. Silje som er bestevenninda mi spurte meg en dag om jeg ville ride henne og det sa jeg ja til var litt vanskelig og kome seg oppå hesten men slik er det å ha extra på kroppen hehe.. å det gikk utrolig bra og ride henne, hun var kjempe snill og omtenksom og hun tok hensyn til at jeg var litt redd så hun gikk veldig rolig bort gjennom veien.  Men så kom den triste meldingen i går om at siden hun ikke tok føll så må hun enten selges eller så blir hun sendt til en plass i førde for å bli slaktet å det vil jeg ikke i det hele tatt så jeg prøver å finne noen som kan kjøpe henne eller ha henne på for.. Nå skal jeg legge ut bilde av henne se hvor nydelig hun er<3.


Dette er engdokka men blir kalt dokka og er kjempe koselig<3 og veldig snill og omtenksom hest<3. Liker også kjempe masse kos og strigling og litt godis må hun å få:).


HEHE i see you:)<3.

 


Jeg laget tre fletter på henne i går å jeg koste sikker med henne i en time og bare strigla og kosa meg..  

Movie Sounds Unlimited: 1999: You'll Be In My Heart (Tarzan)
denne sangen er til engdokka<3. og june mora som ikke er med oss lengre we all miss you<3.
 

LIKER DERE HESTER?. 

 

annicaogdennis.blogg.no

4 kommentarer

Luna Christensen

08.09.2012 kl.10:43

Åh det var trist! En så fin hest! Håper noen kjøper den <3 Den var skjønn!

annicaogdennis

08.09.2012 kl.10:49

Luna Christensen: ja det er veldig trist:(... ja jeg å håper noen vil kjøpe henne for hun betyr veldig mye for meg. håper noen her inne ser bildene og vil kjøpe henne...

Luna Christensen

08.09.2012 kl.10:54

Del den på fb, så er det flere som ser det!

annicaogdennis

08.09.2012 kl.10:57

Luna Christensen: jeg skal høre med eigeren først..

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits