VENNER

Venner er viktig å ha i livet sitt, dem er der hele tiden når du trenger dem å dem forstår viss ting er trist og leit. Er det noe du lurer på så har du hele tiden en venn som forstår deg og vil lytte til det du har å si og gi deg råd viss du trenger råd. En god venn trenger alle å en vær. Jeg vet værtfall hvem mine ekte venner er og ikke.. Det er bedre å ha få venner en for mange flaske venner det er værtfall min mening. 

EN stor klem til dere alle sammen mine lesere:). Nå koser jeg meg med en veldig bra film som er på tv 3 shallow hal å blogger litt innimellom. 

 

Hva synest dere er viktig i et vennskap?

annicaogdennis.blogg.no

2 kommentarer

Karete

09.09.2012 kl.23:17

alltid godt med gode venna, håpe du veit at sjøl om vi ikkje eso mykje ilag, vil ej alltid vere her i beste meining :) <3

annicaogdennis

09.09.2012 kl.23:19

Karete: ja det er det:).. ja jeg veit selv om vi to ikke har så mye tid sammen så vet jeg at du er her i beste mening:) og det er bra det karete:) for det er tanken som teller:) å at du er den du er det er veldig viktig:)..

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits