Ny dag nye muligheter:).

Ja en ny dag i dag:). Dennis har blitt mye bedre en i går men det blir inne dag i dag så vi skal kose oss kjempe masse og akkurat no sover han en liten lur. Han spiste frokost og drukket mye vann å det er kjempe kjempe bra:).  Jeg har tatt noen bilder av i dag men det komer senere i kveld i et innlegg:). Jeg har vært så heldig å blitt kjennt med en nydelig jente som jeg mistet kontakten med på ungdomsskulen men særiøst den snilleste jenta:). Jeg skal skrive et eget innlegg om henne senere. Håper dere alle sammen fikk en fin start på dagen deres:)i dag. Nå slapper jeg av med å se litt tv og blogger litt, pluss jeg skal gjøre litt husarbeid. Jeg må særiøst kjøpe en ny støvsuger snart for den vi har er ødelakt og jeg trenger en ny en så jeg trenger deres hjelp i å finne en som er litt billig men er kjempe bra:). Tar i mot tips om en bra støvsuger, jeg vet ikke hva jeg skal lage til middag i dag hmm tenke tenke. Men jeg finne sikkert på noe smart noe å lage til middag noe som dennis liker veldig godt. været er ikke som jeg håpet på men helt greit litt regn men ellers opplett, jeg søkte på pent.no og yr.no men begge sidene viste dårlig vær resten av veken og på pent.no så var det 5 dagers værvarsel å det viste også stykt vær det vil si at det blir regn og kanskje litt vind men det klarer vi.. Håper dere min kjære lesere hvor dere bor at dere har fint vær. Ønsker dere alle sammen en fin dag videre?. Som jeg har sakt før ER det noe dere syns som mangler på denne bloggen så kommenter gjerne eller skriv på siden min på facebook som er: http://www.facebook.com/Annicaogdennisbloggno trykk på denne linken å dere komer til siden på facebook.. del gjerne deres blogg på den siden:).. jeg titter innom deres blogg å legger igjen en kommentar eller to:).  Nå komer det noen bilder:)


Tiden går så utrolig fort det er helt utrolig. Han elsker biler og lastebiler:)..


min nydelige prins som var såå liten å nå såå stor gutt blitt:). du er så utrolig flink i det du kan å lærer deg det er helt utrolig, jeg er mega stolt over deg vennen min<3.

 

 

HVA skal dere gjøre i dag? hva er på menyen deres i dag?. viss dere har facebook side til bloggen deres skriv den gjerne på en kommentar så skal jeg like den og dele den på min side:).

HA EN KJEMPE FIN DAG VIDERE:).

annicaogdennis.blogg.no

4 kommentarer

Silje - mamma til Isak <3

10.09.2012 kl.20:51

http://www.facebook.com/siljeogisak?ref=hl#

annicaogdennis

10.09.2012 kl.20:54

Silje: tusen takk silje:).. til dere som leser dette innlegge her så les silje sin blogg det er en venninde av meg som blogger om hverdagen å det å gå skule og være mamma til en nydelig gutt som heter isak:)..

Silje - mamma til Isak <3

10.09.2012 kl.22:05

gløymde heilt smilefjes å fortelle dej at Dennis e søøte :) Men de veit du vel ;)

annicaogdennis

10.09.2012 kl.22:38

Silje: hehe det går helt fint du:).. ja jeg vet dennis er søte hehe:). men takk for kommentaren:)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits