Luna Christensen en jente som har opplevd mye gjennom live sitt..

Luna er en kjempe snill og omtenksom jente som betyr veldig mye for meg. Etter min mening så har det ingen ting å si om man liker samme kjønn man er menneske uansett hvilket kjønn man liker. jeg synest denne jenta fortjener en diplom for hvor flink hun er i alt det kreative hun gjør å for god venn hun virkelig er mot meg og andre av sine venner. jeg snakket med henne her en dag om min kjære mann metin å hannes sak vi  venter på familiegjenforening å det tar tid men vi får håpe på det beste sier hun til meg å det er sååå godt å ha noen som forstår deg rundt deg i slike tider. Hun har virkelig gått gjennom et rent helvete for å si det mildt, Men hun er utrolig sterk person som står for det hun sier og ha gjort å det synest jeg er kjempe bra for det er ikke mange som gjør det. Hun har verdens søteste hund. Hun å har en blogg hvor du kan lese om hverdagen hennes og råd om du å sliter med deprisjoner eller trenger råd  om andre ting så les denne bloggen for den er helt fantastisk. Jeg mistet kontakten med henne etter ungdomsskulen men jeg møtte henne på sandsøya for noen år tilbake å det var utrolig godt å få en klem med henne igjen. Hun har et smil som bare stråler opp om du er trist eller om du faktisk er bli å gla så smiler du enda mer når hun er rundt deg. Hun vet virkelig det å sjarmere folk:). Hun lager de søteste hjemmelaga kort. Så det jeg sier er at man skal ikke dømme personer før man har blitt kjennt med den personen sikkelig. jeg er kjempe gla i deg luna å jeg unner deg alt godt i live for det fortjener du virkelig etter alt du har opplevd gjennom live ditt stå på:).. Her komer noen nydelige bilder av luna:). her er bloggen hennes trykk på linken å du kommer rett inn på siden hennes: http://lunahjertesmil.blogg.no/


:) hun har et nydelig smil:)


smil som stråler opp:)


:)

 

annicaogdennis.blogg.no

2 kommentarer

Luna Christensen

10.09.2012 kl.13:26

Ja hva skal man si til dette da? Jeg fortjener ikke alle disse gode ordene, men jeg blir helt måløs over at du har slike tanker om meg!! Du er ei super herlig jente, og jeg vil alltid være her for deg når du har det tøft og vanskelig, men også når livet smiler til deg! - Tusen takk igjen, for disse fine og vakre ordene, <3 er som sagt helt målløs, og rørt... <3 :') TAKK for at du lyser opp hverdagen min!!!!

annicaogdennis

10.09.2012 kl.13:37

Luna Christensen: det skulle bare mangle luna, du har en stå på vilje å det er utrolig bra<3. du fortjener alle dem fine ordene som jeg skrev om det i dette innlegge her. kjekt å vite at jeg lyser opp hverdagen din:).

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits