Kjære Mandag.

En ny start på en ny veke og nye muligheter tenker jeg:), Men starten på uka var ikke slik jeg håpet på fordi min kjære sønn vart syk på søndag men er mye bedre i dag har nesten ikke feber så regner med han er frisk som en fisk på torsdag til en ny dag i barnehagen. vi har vært inne helt siden søndag og vi har bare kost oss med barne tv og leke litt på golve og gjort litt husarbeid og lest i historie boka til dennis noe som han elsker at vi gjør av og til:). Ellers har vi slappet av i dag med litt kjeks å brus:) og en film på tvn:). Til middag så spiste vi fiskekaker i hjemmelaga hvitsaus og kokte poteter og gulrot:).. Dennis spiste mye en i går så dette går rette veien. Nå skal jeg lage meg en kopp te og se Hotell cæsar et varmt pledd mens det regner nesten klinkekuler utenfor vindue mitt i leiligheten her..Håper på litt bedre vær i morgen noe jeg tviler på men det er låv å ha håp. Dette innlegge her blir langt og to delt og kanskje tre delt ikke vet jeg, Har kjøpt tegneblokk til dennis og fargeblyanter til han å han stor koser seg med de:). I dette innlegge blir det mange bilder og litt tekst under bildene. Haha Dennis dansa til en sang jeg hørte på datan i går det glemte jeg å si til dere jeg glemte og filme det slik at dere fikk se han hvordan han danset, jeg sier bare herregud så morsom han er og hvor fantastisk stolt jeg er av han:). 


Biler er det det går i her i huse hehe:) i gardiner til sengesett til filmer nesten:).. Men det er koselig:).


Stor koser seg med å fargelegge. Om morgenen klokken 9:). 


smil å hver gla for hver dag som går så skal du se hvor mange venner du får er det et ordtak som heter:). Denne gutten smiler fra øre til øre.. 


coop sine fantastiske cookies som er fylt med non stop, jeg anbefaler de dem er kjempe gode:)

Besøk av mormor det kos når man er syk..


HVERDAGS TING

Til dere som bruker våtservietter til barna deres så har jeg et tips til noen som faktisk er billige dem koster bare 9.90kr per stk å dem er kjempe god, det er min mening værtfall her er et bilde av produkte til coop extra her hvor jeg bor.


Dem er kjempe bra:) anbefaler dem veldig..


Nestle sin god natt velling fullkorn er kjempe bra mener jeg:). Dennis blir værtfall mett når jeg bruker vellingen.


Nå har vi begynnt fast å trene å gå på denne her hver kveld klokken 19 når han dennis skal legge seg å det går kjempe fint, jeg er kjempe stolt over dennis..

 

 

Hvordan går det med do trening hos dere for dere som har barn? å til alle som leser bloggen min hvordan har deres dag vært? hva har dere spist til middag i dag tar gjerne i mot tips?

annicaogdennis.blogg.no
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits