God morgen alle Sammen

Huff dagen i dag er regn full.. Dennis er mye mye bedre en for to dager siden å det er kjempe bra:) men vi skal kose oss kjempe masse inne med solbær saft og leke og ha det mye morro sammen. Måten jeg vart vekket på i dag er utrolig søtt dennis kom bort til min senge kant fordi faren hadde henta han inn til vårt soverom å det er jo greit det så komer dennis bort til meg å sier hallo mamma våken? hallo mamma våken? å jeg sier ja jeg våken da blir han sååå gla at han nesten detter på rompa ned på gulve.. Min nydelige prins som snart er to år blir stor gutt den 7 november. Jeg har tatt noen bilder men skal ta flere så i dette innlegge så blir det bare noen få nye og noen gamle. Jeg håper dere alle sammen har sovet godt i natt, nå skal jeg å dennis kose oss med en skål med nudler å barnetv før dennis skal ha morgneluren sin. 

Jeg har ordnet det slik at jeg har skrevet namnet mitt på bildene og noe fint rundt:)..  Jeg laget det inne på paint så derfor går det ikke ann og skrive rett nedom bilde men men jeg synest det var kjempe fint:).

 

HVORDAN STARTET DAGEN DERES? HVORDAN ER VÆRET DER DERE BUR?. 

 

annicaogdennis.blogg.no

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits