Hellstrøm rydder opp hjemme.

Jeg må si at hellstrøm har utrolig mange gode oppskrifter, jeg har selv kokkeboka til hellstrøm å jeg må si det er mange gode oppskrifter den heter: enkle og perfekte menyer, jeg har ikke vært så heldig å kunne laget noen enda men skal gjøre det snart å da komer jeg til å legge ut bilder og blogge om oppskriften jeg har prøvd i den boken..  Jeg anbefaler denne boken til dere som liker å lage god mat eller uansett liker å lage mat så prøv denne boken:).. 


Han er utrolig flink å gi råd til dem som trenger å lære seg å lage mat å han har i tillegg en egen tv serie på tv3 trykk på linken å du komer rett inn på tv3 sine nettsider å du kan lese om programme:http://www.tv3.no/program/hellstr%C3%B8m-rydder-opp-hjemme-2 

dette bilde av hellstrøm har jeg tatt fra google sin side.

 

Har dere sett denne serien? Hvordan liker dere kokeboka til hellstrøm?

annicaogdennisl.blogg.no

6 kommentarer

- maritaa.

11.09.2012 kl.16:14

Sv: tusen takk for herlig kommentar! :- )

annicaogdennis

11.09.2012 kl.19:17

maritaa.: bare hyggeli du:).. viss du følger med så får du snart se det nest siste innlegge mitt..

wa2wo.blogg.no

11.09.2012 kl.19:30

Har ikke sett den faktisk, boken har jeg heller ikke men hadde nok hatt godt av den!;) Så lenge han ikke står bak meg på kjøkkenet når jeg lager maten, er jeg fornøyd heheh

Sofie

11.09.2012 kl.19:31

har ikke sett den nei, men kunne sikkert trengt litt hjelp i form av en kokebok, haha!

annicaogdennis

11.09.2012 kl.19:33

wa2wo.blogg.no: hehe ja han er litt kjennt for å stå bak folk når man lager mat men det er fordi han vil hjelpe deg å se til at du gjør det på en sikkelig måte:) men han mener ikke noe vondt me det:). jeg skal ta noen bilder av boken senere å blogge om den. men først skal jeg blogge om dagen i dag:).. ja jeg skal prøve noen av oppskriftene i den boken jeg anbefaler den sterkt:)

annicaogdennis

11.09.2012 kl.19:35

Sofie Bang: den er til å anbefale ass:) bare trykk på linken så kommer du inn på tv3 sine nettside så ser du når neste episode er:).. han står liksom at med deg når du lager mat men det gjør han fordi han vill hjelpe å se til at det blir sikkelig gjort:).. han er utrolig flink i det han gjør..hehe jeg skal faktisk blogge om den kokeboka senere men skal først blogge om dagen i dag og legge ut noen bilder:)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits