11.09.2012

Jeg sitter å tenker hvor heldig jeg er som har så snille og omtenksome venner rundt meg det er så godt å ha dem rundt meg:).. tusen takk til dere alle sammen for hva dere har gjort for meg, Men dagen i dag startet klokken 09:00 å jeg har tatt mange fine bilde av dagen til å med når min kjære mor kom med gave til dennis å jeg vart mega gla for hva han fikk med henne jeg har tatt bilde av det så det skal jeg legge ut snart til at dere får se:).  Dennis har blitt mye mye bedre en på søndag å i går, han var med å handla at med meg mens han satt i bilen sammens med moren min. Jeg handlet på coop extra å jeg betalte 870ca kr, å det er utrolig billig, jeg er veldig fornøyd med varene å produktene til coop extra. Nå kommer det noen bilder fra dagen i dag:) å til å med middagen jeg laget det var bare noe raskt noe men i morgen skal jeg lage hjemmelaget ovnsgratinert klippfisk noe som er helt sinnsykt godt så jeg skal dele oppskriften med dere:)..


Dennis elsker traktoren sin hver morgen må han bære rundt på den:).  min nydelige prins..


ynglings nattdressen til dennis kua:) han sier kua kua når han skal legge seg men i dag måtte den til vask så det ble en anna i kveld..


Hjelpe meg med å rydde gjør han:) etter vi kom hjem å jeg skulle legge varene jeg handlet inni kjøleskapet så kom dennis og bærte en å en vare til meg jeg bare tusen takk dennis å han ser på meg å smiler takki takk:)..


sååå stolt over å hjelpe mamma å rydde for kvelden:)


Middagen i dag vart som dere ser på bilde røkte kjøttpølser uten skinn fra coop å potetmos med gressløk også fra coop extra:)..  Jeg er medlem så jeg fikk de kjøttpølsene for 30 kroner å det er billig så jeg handlet veldig mye på slik 30krones medlems kupp i dag:) anbefaler å bli medlem:).


slik så det ut når det vart ferdi en fort middag men i morgen da skal jeg prøve meg på noe nytt:).. dennis spiste halvparten av denne middagen i dag, jeg er utrolig stolt over han:).


fikk vintersko med moren min til dennis å slik spray du skal bruke på slike sko andre sko med skinn å jakker  å mye andre ting du kan bruke den sprayen på:) skoene heter: skofus kjempe fine:).. 

skoringen har faktisk barnas dag på torsdag tror jeg bare et tips til dere som skal handle vinter sko til dere selv eller barna:)


 to langarma gensere til dennis kjempe fine dem er fra cubus:)


Sikkelig varme votter til vinteren dem er å fra cubus:)


4 strømpe bukser to i en pakke str:86/92. dem er å fra cubus:).. mamman min gikk bananas på klesbutikken i dag hehe uten jeg viste det i det hele tatt.


sikkelig varm å god hue å slik halse varmer å i samme stil som hua:) fra cubus:)


sikkelig konsentrert på litt barnetv titting :). Mens man spiser middag hehe fantorangen, har ikke vært så mye barnetv i her i hus for vi liker best å se mumidalen eller postman pet på youtube slike gamle barnetv ikke det nye men i dag gjor vi et unntak hehe..


barnetv: rulleby eller hva det nå heter hehe. 

 

HVORDAN HAR DERES DAG VÆRT? HVA HAR DERE HATT TIL MIDDAG? TAR GJERNE I MOT MIDDAGS TIPS:). 

annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits