Ny dag nye Muligheter, God Morgen alle sammen:).

God morgen alle sammen dagen vår startet klokken 9 i dag å:), nå skal vi til å spise frokost og kose oss inne i dag å:) med mye lek å morro dette blir gøy. været er ikke slik jeg håpet på det skulle bli i det hele tatt det har regnet i nesten i en hel uke å i strekk å mange er drit lei av det dritt været som er nå fortiden. jeg har ikke noe bilder akkurat nå men skal ta noen senere å blogge litt da å:). Jeg håper deres dag startet bra:) å at dere har litt finere vær en oss på møre å romsdal:). Dennis stor koser seg med drømmehagen å flaske med melk å jeg venter på at eggene skal være ferdi kokte. Nå kommer det noen bilder som er litt gamle å noen nye bilder:).


På dette bilde var ikke dennis mer en 2måner gammel.  ut på tur aldri sur:).

Det er helt utrolig hvor fort tiden virkelig går forbi oss foreldre eller mødre å fedre, for meg så føles det ut som det var i går jeg sier det vær gang men det følels virkelig slik ut. I dag komer min kjære mor på middag`s besøk noen som blir sikkelig koselig, jeg skal lage ostegratinert klippfisk noe som er utrolig godt fisken ligger i vatn nå så jeg skal vente til klokken nærmer seg halv fire da skal jeg begynne å lage middagen:). jeg skal så klart ta bilde for vært steg jeg lager den slik at dere å kan få oppskriften å prøve den ut en dag:).


så nydelig han er:).. denne bodyen er fra namne it å når jeg kjøpte den så kosta den nesten 199 kroner for den men det er utrulig bra kvalitet på klærne til name it mener jeg da.


en liten tur til mormor å besten etter første dag i barnehage:). Det var den dagen det var så utrolig varmt ute blå himmel å sol å nesten 30varmegrader det er helt utrolig..


En som er klar for barnehagen ja:) hehe.. I morgen er det barnehage dag for dennis tror jeg han gler seg til, dem er sååå utrolig god med alle sammen i den barnehagen der. det er virkelig en kjempe flott barnehage.

Hvordan liker dere merke name it? liker dere`s barn å være i barnehage? Hva skal dere ha til middag i dag?

 

annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits