Ost å Vin kveld med noen venninder.

Dette innlegge kommer utrolig seint etter hehe. Men nå lørdag som var så ville min kjære mor ha dennis en natt å jeg sa det kan å dem kosa seg hele lørdagen men dennis sovna veldig fort han var så sliten etter å ha vært bursdagsselskap til mitt kjære gudbarn, vi koste oss kjempe mye:) med lek å morro å kaker å popcorn å brus å kaffe å is te:). Når jeg kom hjem så ordna jeg meg til vin kvelden med vennindene min å det var en kjempe koselig kveld må jeg si:) etter en stund så dro vi til en plass som heter rokken dere har sikkert kanskje ikke hørt om den men er utrolig kjennt i område møre og romsdal å til å med usa hehe, det er en student plass men også et discotek som har drit bra danse musikk hehe:).  Vi stor kosa oss den kvelden med dans å hvitvin å ost å kjeks, det var 5 jenter å en gutt en kompis av meg å silje å en fellesvenninde, jeg å han kutta opp ost å druer å jordbær må si vi var veldig flinke:).. jeg tok bare et bilde av den kvelden.


Masse godt:). moreller å jordbær å druer å 3 forskjellige kjeks typer:).  Kjempe godt:)..

 

Hvilken oste type liker dere best på ost å vin kveld?

annicaogdennis.blogg.no


2 kommentarer

Luna Christensen

12.09.2012 kl.21:12

åååh, det så himmelsk ut! :D Jeg inviterer meg selv neste gang!! :D hahaha - ha en fin kveld søte du!!<3 klemz!

annicaogdennis

12.09.2012 kl.21:14

Luna Christensen: ja det var veldig godt å:).. hehe ja neste gang min kjære mor skal ha dennis en natt så kan vi jo ta en jentekveld her hos meg:).. men tiden framover nå skal jeg bare kose meg med dennis for det er sååå hærlig å være mamma:).. du å må ha en fin kveld:). klem tilbake:)

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits