To Gode Venner

Jeg har lenge tenkt på å blogge om pappa å katten han hadde, Men det har bare vært en tanke ikke noe mer. Dem to var to gode venner må jeg si når pappa slapp den ut for kvelden å ikke kom tilbake når hun skulle så satt pappa å venta til katten kom å da slapp josefine inn som katta heter. Å de timene kunne faktisk pappa vente å vente å vente, Men pappa var liksom lenge før han møtte janne tove ikke noe særlig gla i katter men når han såg den så sa det bling med en gang, Jeg husker når josefine var en liten kattunge da mærka josefine at noe var galt med pappa å hun mærka at han hadde kreft i tykktarmen eller værtfall syk av kreft. Å hun ville bare ligge å kose i fange til pappa eller ligge på magen til pappa når han sov på sofan. josefine hadde til å med egen plass i båten når dem for på båt turen sammen hehehe å hun hadde bånd slik at dem kunne gå tur å at hun ikke stakk fra pappa eller janne tove. Hun var en utrolig god bestevenn så lenge hun levde, Jeg kunne fortelle henne alt å hun bare så på meg hehe. Men når pappa vart sengeliggende hjemme i sykehus sengen så ville hun ikke så mye være sammen`s med han husker ikke hvorfor men uansett så ville hun sove på magen til pappa.Da kom dagen pappa døde å det var utrolig trist for oss alle for han var alt for ung til å dø så tidlig fra oss. Men da lette josefine etter pappa ropte på pappa gjore hun men ingen svar å få hun gikk ut å lette etter han der men ingen kom i møte med henne å dette gjor hun nesten hver dag/kveld. Hun ville bare ligge i sykehussengen til pappa men så en dag måtte hun avlives fordi hun for hele tiden til nabon sin altan å alt mulig så dette var ikke noe lett avgjørelse synest jeg men for hennes eget beste i å med at hun hadde sorg etter pappa. Jeg skal ta med meg alle gode minner jeg har med både pappa å josefine for resten av mitt liv. Her kommer noen bilder av pappa å josefine:)
Når pappa var dårlig etter cellegiften så ville bare josefine passe på pappa å sove sammen`s med han..


To gode venner på tur:). Hun skulle passe på han hele tiden når han var syk å dårlig. Hun mærka at pappa var syk å det sier seg selv hvor flinke dyr er å forstå oss mennesker.annicaogdennis.blogg.no.

4 kommentarer

Karete

15.09.2012 kl.17:57

fantastiske dyr <3 Fint det at ho ville passe på pappaen din! <3

annicaogdennis

15.09.2012 kl.19:14

Karete: ja det er bra hun var gull vært for mange i familien da ja<3.

marthe sofie

15.09.2012 kl.23:39

Ååh, fikk tåre i auene av innlegget! Fyrst å fremst vil ej sei at ej ser virkelig at du e døtra til pappaen din! Sooo like! :)

Katta e nokre fantastiske dyr. Ej sjøl he en katt som ej he hatt sida ej va 4 år. Å då ej hadde kjærliheitssorg so låg ej ofte på sofaen etter skulen å sov å då kom han Kasper (som han heite) å la sej la me mej for å passe på mej. Det e so rart korleis dei merka det på oss korleis vi he det!

Ej e sikker på at Josefine e i himmelen lame pappaen din å passa på han der, og at dei går longe fine tura ilag å kjika ned på dej å Dennis! :)

fantastisk innlegg!

Klem frå Marthe Sofie!

annicaogdennis

16.09.2012 kl.18:48

marthe sofie: jeg selv fikk tårer i øynene mine av denne kommentaren fra deg marthe tusen takk for mange fine ord. ja det er helt utrolig hva dem kan merke på oss mennesker hvordan vi har det. ja jeg vet dem passer på hverandre i himmelen å går mange fine turer å passer på oss.. hun var min bestevenn kunne fortelle henne alt å hun bare kosa med meg etterpå det er helt utrolig.. tusen takk for at du synest det marthe:)..

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

23, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits