Dagene Som Har Vært:)

Jeg har ikke blogget på en stund men har hatt en grunn for det, Men nå er jeg tilbake med noen få bilder fra dagene som har vært. Jeg feiret bursdagen min den 19 sammen med min lille familie spiste kaker å koste oss kjempe mye den dagen fikk veldig mye fint i gave den dagen:). Å så har jeg lært meg å hekle så nå hekler jeg vær eneste dag nesten å det er kjempe kjekt:), I dag har det vært kjempe fint vær litt regn å blå himmel å sol å litt varmt så dette er bra å det samme skal det være i morgen å på søndag så det blir koselig å være ute å leke seg i parken:) å piknik. Jeg har ikke så veldig mange nye bilder bare noen få  så det blir noen nye å noen gamle:). Håper dere har hatt det kjekt siden sist jeg blogget å at alt går bra med dere alle sammen:). Men fjellene er det litt snø i nå så nå er det ikke lenge igjen til vinteren kommer.

Her kommer noen nye bilder å noen gamle bilder:) ha en kjempe fin helg videre alle sammen:)


Dennis har fått seg en brann-bil med besten:) den liker han veldig godt:).


 Å her for noen dager siden så regnet det ute å det var ikke lite heller.


Min lille prins leker seg:) å smiler hele tiden:)


Her er traktoren dennis har fått med sin kjære bestefar å den digger han rett å slett:)


Jeg å min kjære venninde siw vi henta dennis i barnehagen å dennis var veldig opptatt med å se film i bilen til venninden min, legg merke til fargen på bilsete hehe:) han likte den han:)


torsdag kos med pappa før barnehagen


Et nydelig bilde av min lille familie<3 elsker dere:).

 

Hvordan har dere`s dager vært siden jeg blogget sist:)?. Hvordan er været hos dere i helgen?, Hva skal dere i helgen:)?

annicaogdennis.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annicaogdennis

annicaogdennis

24, Ørsta

Jeg er en jente på 23 år, er gift med metin & sammen har vi en sønn født 07.11.10! Bloggen kommer til å handle om mamma livet & ellers ting som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits